Zelfonthulling

Terug
Openheid van professionals in de GGZ
€ 17,80
Ingenaaid boek
pagina's 116
Uitgegeven bij Boom

isbn : 9789058757999

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Hoe het contact tussen patiënt en hulpverlener zou moeten verlopen is een hot item in media en maatschappij. Zelfonthulling zet hulpverleners aan het denken over vraagstukken die aan deze kwestie raken.

Mag een therapeut zijn tranen laten zien? Hebben patiënten het recht om te weten wie ze voor zich hebben? Verschillende auteurs bezinnen zich op de vraag hoe je je rol als hulpverlener invult in het contact met je patiënten. Voorheen liet je als psychiater geen emoties toe, maar tegenwoordig zien we graag de menselijke kant van de hulpverlener. Een verschuiving van de omgangsnormen die interessante vragen met zich meebrengt. Zijn er algemene regels op te stellen of hangen de omgangsnormen af van de individuele situatie en persoonlijkheid van de therapeut? Zelfonthulling biedt vernieuwende perspectieven op een nog steeds gevoelig gebied in de professionele hulpverlening.

Detail product

Door (auteur) :Erwin Van Meekeren, Saskia Van Deursen, Gerrit Glas, Monica Gundrum, Kim Janssens, Catelijne 't Lam, Menno Oosterhoff, Flip Jan Van Oenen, Alan Ralston, Derek Strijbos, Ad Vingerhoets
Taal : Nederlands
Gewicht : 175 gr | Hoogte : 210 mm | Breedte : 140 mm | Dikte : 9 mm
Bzoek de boek zoekengine