Gelukszoekers

Terug
€ 15,50
Ingenaaid boek
pagina's 128
Uitgegeven bij De Arbeiderspers

isbn : 9789029506786

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

DE OPBRENGST VAN DIT BOEK GAAT NAAR WERKEN ZONDER GRENZENOver vluchtelingen, migranten, angst en hoopDe massale immigratie naar Europa valt volgens Ilja Leonard Pfeijffer niet te stoppen. 'En wat onvermijdelijk is, kun je maar het beste zo goed mogelijk organiseren.'

Gelukszoekers is een bundeling van Pfeijffers journalistieke stukken en columns uit nrc.next, een fragment uit zijn roman La Superba (2013), een gedicht uit Idyllen (2015) en een liedtekst geschreven voor Ellen ten Damme. Pfeijffer laat met Gelukszoekers een krachtig tegengeluid horen in het rumoer van angst en haat dat wordt voortgebracht door populisten. Hij toont de lezer op confronterende wijze hoe schrijnend de situatie momenteel, maar eigenlijk al een aantal jaren, is en pleit voor een menswaardig bestaan voor elk mens.

De opbrengst van Gelukszoekers gaat naar Werken zonder grenzen, een nieuw initiatief dat als doel heeft talentvolle vluchtelingen met verblijfsvergunning aan werkgevers te koppelen. Zie www.werkenzondergrenzen.nl.

Detail product

Door (auteur) :Ilja Leonard Pfeijffer
Taal : Nederlands
Gewicht : 147 gr | Hoogte : 200 mm | Breedte : 125 mm | Dikte : 11 mm
Bzoek de boek zoekengine