De makkelijke moestuin

Terug
De moestuin anno nu
€ 25,00
Gebonden boek
pagina's 195
Uitgegeven bij Natuurlijk Zien

isbn : 9789081431866

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

De moestuin is populairder dan ooit. Zo'n prachtig plekje vol leven, knapperige groentes, verse kruiden, bloemetjes en bijtjes wil iedereen wel. Toch lijkt een succesvolle moestuin maar voor weinigen weggelegd. Je hebt er immers veel grond, kennis, tijd en - vooral - doorzettingsvermogen voor nodig, toch? Niet volgens Jelle. Die laat in zijn boek zien dat het ook anders kan; met weinig ruimte, makkelijk en efficiƫnt, en voor iedereen haalbaar.

Met zijn boek 'de Makkelijke Moestuin' wil Jelle voor eens en voor altijd een einde maken aan al het ingewikkelde gedoe rondom de moestuin. Want als je je planten geeft wat ze nodig hebben is het super simpel. Het systeem van de Makkelijke Moestuin is rondom die behoeftes ontworpen. Daardoor kost het onderhoud van zo'n moestuin hooguit vijf minuutjes per dag.

Jelle laat zien dat iedereen - van de prilste beginner tot de meest doorgewinterde tuinder - een moestuin kan hebben die past bij ieders levensstijl. Zonder zwaar en tijdrovend werk, want daar heeft Jelle het te druk voor. Toch heeft hij een moestuin met een gigantische opbrengst.

Detail product

Door (auteur) :Jelle Medema, Saskia Naber
Taal : Nederlands
Gewicht : 1214 gr | Hoogte : 277 mm | Breedte : 217 mm | Dikte : 21 mm
Bzoek de boek zoekengine