Creative flow

Terug
365 dagen mindfulness
€ 15,99
Ingenaaid boek
pagina's 240
Uitgegeven bij Altamira

isbn : 9789401303521

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Creative flow is een prachtig geïllustreerd mindful werkboek dat je uitnodigt om elke dag iets kleins met volledige aandacht te doen. Rust en bezinning zijn namelijk mooie tegenhangers van stress en spanning.

Creatief dagboek
De praktische oefeningen in dit boek worden afgewisseld met langere meditatieve teksten over het nut van schetsen en krabbelen. Aan de hand van 356 leuke teken- en schrijfopdrachtjes vormt zich zo een prachtig dagboek vol creatieve inzichten.

Zit je altijd in je hoofd? Ren je van de ene taak naar de andere? Ben je non-stop aan het plannen en heb je geen moment voor jezelf? De eenvoudige, creatieve oefeningen in Creative flow stimuleren je om mindful te leven en creatiever te zijn, waardoor je bewuster geniet van alle schoonheid om je heen...

Jocelyn de Kwant
Jocelyn de Kwant is journalist, auteur en creatief redacteur gespecialiseerd in mindfulness, creativiteit en simpel leven. Sanny van Loon is illustrator. Ze werkten veel samen voor het populaire tijdschrift Flow. In Creative flow combineren ze creativiteit met mindfulness.

Detail product

Door (auteur) :Jocelyn de Kwant
GeÏllustreerd door :Sanny van Loon
Vertaald door :Jeannet Dekker
Taal : Nederlands
Gewicht : 458 gr | Hoogte : 209 mm | Breedte : 142 mm | Dikte : 20 mm
Bzoek de boek zoekengine