Commentaar & Context Corporate Governance Code

Terug
Een praktische handleiding bij de nieuwe Corporate Governance Code
€ 43,00
Ingenaaid boek

isbn : 9789462903760

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Corporate governance in Nederland begint een eigen geschiedenis te krijgen. Op 8 december 2016 werd al weer de derde versie van de Nederlandse Corporate Governance Code gepubliceerd. Deze 'Code 2016' brengt veel nieuws en speelt in op ontwikkelingen rondom actuele corporate governance vraagstukken. De Code is geen statisch bezit en volgt de dynamiek in onze maatschappij.
De belangrijkste nieuwe thema's in de Code 2016 zijn lange termijn waardecreatie en cultuur als onderdeel van goede corporate governance. In deze uitgave wordt aan die onderwerpen uiteraard uitgebreid aandacht besteed, vooral ook in relatie tot de andere onderwerpen waarin die thema's doorklinken, zoals
bij risicobeheersing. Daarnaast is de Code op veel andere punten geactualiseerd, die ook in dit boek worden behandeld.

Dit boek geeft artikelsgewijs commentaar op de principes en bepalingen van de Code en biedt daarmee inzicht in de opzet en achtergrond van de verschillende Code-bepalingen.

Reinier Kleipool, Martin van Olffen en Bernard Roelvink zijn als partner verbonden aan De Brauw Blackstone Westbroek N.V. Zij zijn werkzaam in de Corporate Advisory praktijk, waar zij zich onder meer bezighouden met het adviseren van (beursgenoteerde) klanten over governance‑vraagstukken.

Detail product

Door (auteur) :Reinier Kleinpool, M.. van Olffen
Taal : Nederlands
Gewicht : 358 gr | Hoogte : 216 mm | Breedte : 135 mm | Dikte : 17 mm
Bzoek de boek zoekengine