De mens, een handleiding

Terug
€ 19,99
Ingenaaid boek
pagina's 288

isbn : 9789000361106

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Wat krijg je als je een monnik, een neurowetenschapper en com├ędienne Ruby Wax bij elkaar zet? Dit is niet het begin van een grap maar de basis van een fascinerend, intrigerend en informatief boek over hoe wij als mensen in elkaar steken.

'Het heeft ons vier miljard jaar gekost om te worden wie we zijn, totaal briljant,' aldus Ruby Wax, 'En toch zijn we emotioneel achtergebleven.' We denken de hele dag door maar veel van onze gedachtes zijn negatief, we voelen ons geïsoleerd terwijl we continu met elkaar in verbinding staan met sociale media en we leven zo snel dat onze genen ons niet bij kunnen benen. Daarom dit boek: 'de enige gids die je nodig hebt om je geest net zo vaak te upgraden als je iPhone.'

Samen met neurowetenschapper Ashish Ranpura en boeddhistische monnik Gelong Thubten onderzoekt Wax ons als soort in de thema's evolutie, gedachtes, emoties, het lichaam, verslavingen, relaties, seks, kinderen en de toekomst. Sommige dingen zijn evolutionair bepaald (en dus niet onze schuld) en andere dingen kunnen we beter leren begrijpen.
Natuurlijk is dit boek doorspekt met de humor van Ruby Wax en staan er mindfulnessoefeningen in, want zoals Ruby zelf zegt: Mindfulness rules.

Detail product

Door (auteur) :Ruby Wax
Taal : Nederlands
Gewicht : 436 gr | Hoogte : 220 mm | Breedte : 140 mm | Dikte : 30 mm
Bzoek de boek zoekengine