De sublieme eenvoud van relativiteit

Terug
Een visuele inleiding
€ 13,99
Ingenaaid boek
pagina's 120

isbn : 9789462982789

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Bais op z'n best eindelijk in paperback.

Waarom kan niets sneller gaan dan het licht? En waarom lopen bewegende klokken langzamer? In 'De sublieme eenvoud van relativiteit' laat succesauteur Sander Bais de lezer op een weergaloze maar toch toegankelijke manier kennismaken met een van de meest baanbrekende en onovertroffen theorie├źn uit de natuurkunde.

De relativiteitstheorie betekende een radicaal keerpunt in ons begrip van ruimte, tijd, massa en energie. Dit fraai uitgevoerde boek voert je moeiteloos mee naar het hart van Einsteins theorie. Verhelderende afbeeldingen werpen een verrassend licht op kwesties die een eeuw geleden de hele natuurkunde op zijn kop zetten. Sander Bais neemt de lezer mee op een verrukkelijke reis: voor de nieuwsgierige leek, de kritische student en de leraar die wil inspireren.

De auteur benut het feit dat een beeld vaak meer zegt dan een pagina volgestouwd met algebra, en bovendien dat een beeld beter blijft hangen. Daarom is 'De sublieme eenvoud van relativiteit', dat slechts een bescheiden kennis van de middelbareschool-wiskunde veronderstelt, een boek om echt van te genieten.

Detail product

Door (auteur) :Sander Bais
Taal : Nederlands
Gewicht : 257 gr | Hoogte : 190 mm | Breedte : 172 mm | Dikte : 13 mm
Bzoek de boek zoekengine