Thuisbarista

Terug
Kwaliteitskoffie uit eigen keuken
€ 25,00
Gebonden boek
pagina's 192

isbn : 9789059563339

Niet op voorraad

Boek is in herdruk. Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Ontdek zelf de geheimen van de perfecte espresso, cappuccino en cafetièrekoffie!In snel tempo is er in Nederland - in navolging van Engeland en Scandinavië - een nieuwe koffiecultuur aan het ontstaan. Hoogwaardige espresso- en koffiemachines deden eerst in de horeca hun intrede, maar we zien deze apparaten inmiddels ook steeds vaker terug in de Nederlandse huishoudens. De Nederlandse koffiezetter ontwikkelt zich langzaam tot een heuse barista: een vakman in koffiezetten.

In Thuisbarista worden door de tweevoudig Nederlands baristakampioen Sander Schat de do's en dont's van het zetten van een uitgebalanceerde kop koffie stap voor stap uitgelegd. Van espresso tot cappuccino, van latte macchiato tot filterkoffie in een modern jasje. Internationale melangeurs maken u verder wegwijs in de keus van de juiste boon en koffieliefhebbers vertellen hun persoonlijke verhalen over hun favoriete koffie.

Dit boek biedt u de basisvaardigheden om een volleerde thuisbarista te worden. Ontdek de kunst van het koffiezetten en creëer uw eigen koffiesensatie!

Detail product

Door (auteur) :Sander Schat, Ronald Buitenhuis, Gerben Hettinga
Taal : Nederlands
Gewicht : 1024 gr | Hoogte : 268 mm | Breedte : 217 mm | Dikte : 22 mm
Bzoek de boek zoekengine