Circuskind

Terug Niet leverbaar
Leven alsof alles goed was
€ 19,95
Ingenaaid boek
pagina's 248

isbn : 9789463383615

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Circuskind is het ongelooflijke verhaal van een meisje dat vanuit een wereld van roem, geld en succes, in duistere tijden van godsdienstwaan, extreme dreiging van het einde der tijden en een leven van pijnlijke armoede terechtkwam.

Als kind misbruikt, meegesleurd in de uitersten van geloofsbeleving, slopende ruzies en woedeaanvallen, een emigratie naar Israël die slechts drie maanden duurde. Daarna als tiener verantwoordelijk voor een verslonsd huishouden met de zorg voor haar broer en zusje.

Sandra, het circuskind, overkwam het allemaal en zij onderging het, steeds lachend alsof er niets aan de hand was. Ze moest wel. Dit boek vertelt hoe alles anders was dan het grote publiek dacht: haar moeder vaak ziek en uitgeput, haar vader dominant en impulsief.

Na zeventien jaren van godsdienstgekte werden de ketenen verbroken. Met haar zus vormde Sandra het zangduo She She, dat ongekende successen beleefde in feesttenten en discotheken, nadat de zusjes Timmerman samen in de Playboy hadden gestaan. Later volgde haar succes als solozangeres en theatervrouw.

Sandra Timmerman (Enschede, 1964) kijkt in Circuskind terug op haar jeugd en jonge jaren, op de pijnlijke, maar ook mooie herinneringen, op haar huwelijken en haar successen in het theater. Zij beschrijft het verlies van haar moeder en de perikelen rond de verbroken contacten met haar vader, broer en zus. Naast succes beschrijft ze haar verdriet en teleurstellingen. Maar ook getuigt zij van de grote liefde voor haar kinderen en kleinkinderen en droomt zij ervan de plek op het podium te kunnen uitbouwen.

Detail product

Door (auteur) :Sandra Timmerman
Taal : Nederlands
Gewicht : 306 gr | Hoogte : 229 mm | Breedte : 149 mm | Dikte : 18 mm
Bzoek de boek zoekengine