Het dwarse vogelboek

Terug
Angsthazen, showpikken en andere vogels
€ 29,99
Gebonden boek
pagina's 176
Uitgegeven bij Podium b.v. Uitgeverij

isbn : 9789057599668

Niet op voorraad

Geen informatie over de levertijd

Beschrijving

Mensen zijn gek op vogels. Zo ook meestertekenaar Siegfried Woldhek. In de jaren tachtig was hij directeur van Vogelbescherming. De laatste jaren heeft hij het karakter van het vogelen zien veranderen: de moderne vogelaar springt in de auto om een zeldzame soort te scoren. Zodra er een vinkje bij de naam kan worden gezet, gaat de wedstrijd weer door, op naar de volgende soort.

Voor Woldhek is dit een karikatuur van het vogelkijken. Voor hem ligt het genot in het openen van al je zintuigen en je verwonderen over de kleuren, geluiden en gedragingen die je dan beleeft. In Het dwarse vogelboek zijn de mooiste vogelfoto’s verzameld die hij in Nederland en daarbuiten maakte. Ze zijn voorzien van Woldheks ironische én leerzame commentaar, dat vele vogelliefhebbers zal verrassen.

‘Siegfried Woldhek weet veel van vogels en heeft er een eigen kijk op. Dat blijkt wel uit de tekst in dit prachtige kijkboek. Maar ze vastleggen met foto’s, die zowel actie als karakter vertonen kan hij ook. Dat bewijst hij in dit bijzondere boek, vol met inspirerende foto’s.’ Frans Lanting


Detail product

Door (auteur) :Siegfried Woldhek
Taal : Nederlands
Gewicht : 953 gr | Hoogte : 284 mm | Breedte : 235 mm | Dikte : 20 mm
Bzoek de boek zoekengine